Screen fiberglass, kao jedan od materijala novog doba, našao je široku primenu u zaštiti od sunčevog zračenja. Sačinjen od staklenih vlakana i posebnim postupkom pretvoren u transparentno, blackout ili akustično platno, postiže veoma visoke vrednosti u zaustavljanu opasnih UV i IC zraka – preko 90% (100% kod blackout-a).

Otporan na sve atmosferske uslove, nezapaljiv i trajno antistatičan (ne prlja se), može da se primeni kao zastor sa spoljne strane staklenih površina (najjača zaštita), zastor za zaštitu staklenih krovova i kupola, u obliku tendi, ili kao unutrašnji zastor.   

 

Unutrašnja screen zaštita
Unutrašnja screen zaštita
Elegantna, dekorativna, laka za montažu i upotrebu. Za svaki prostor. Maksimalna zaštita od sunca sa silver screen platnom.

SAZNAJ VIŠE

Blackout
Blackout
Za potpunu intimu, projekciju filma, prijatno spavanje. Blackout zastori za spoljnu i unutrašnju upotrebu, potpuno automatizovani.

SAZNAJ VIŠE

Akustični screen
Akustični screen
Buka, eho, rezonanca. Akustični screen rešava probleme uz izuzetan vizuelni doživljaj. Zaštita od neželjenih zvučnih frekvencija i sunčevog zračenja u jednom zastoru.

SAZNAJ VIŠE

Spoljna screen zaštita
Spoljna screen zaštita
Potpuna zaštita od sunca, vetra, prašine, insekata. Sačuvati svoj prostor i uštedeti više od 60% novca potrebnog za rashlađivanje.

SAZNAJ VIŠE