Aluminijumske žaluzine

Aluminijumske žaluzine, kao moderna i atraktivna zamena za klasične roletne, proizvode se od kvalitetne legure aluminijuma, u više oblika lamela. Lagane, prilagođene savremenim fasadama i staklenim površinama, bez termoprekida, po željenoj boji izuzetno otpornoj na UV zračenje, žaluzine predstavljaju novi izraz i doživljaj kuće u 21. veku.

Specijalna boja MECOPROTECT®, koja u sebi ima titanijum dioksid - TiO₂, obezbeđuje da se prašina i nečistoće lako otklone, a organske materije se pod uticajem UV(A) zračenja transformišu u CO₂ i H₂O. Površina je hidrofilna – obezbeđuje potpuno skidanje nečisotće pod uticajem vode, bez ostavljanja tragova. TiO₂ pod uticajem direktonog ili indirektnog sunčevog zračenja, uz vrlo ograničenu količinu vode (npr. jutarnja vlaga, rosa…), aktivira proces samočišćenja. TiO₂ je poluprovodnik, te oslobađanjem elektrona, stvara radikale kiseonika koji neutrališu opasne zagađivače u vazduhu: azot u nitrate, nestabilna organska jedinjenja u CO₂ i H₂O, ozon u kiseonik.

C80

Aluminijumska žaluzina C80 se sastoji od aluminijumske kasete, mehanizma sa elektromotorom ili reduktorom sa vitlom, alu lamela “C” oblika i vodilica (inox sajli).

Detaljnije

Z90

Aluminijumska žaluzina Z90 se sastoji od aluminijumske kasete, mehanizma sa elektromotorom ili reduktorom sa vitlom, alu lamela “Z” oblika i vodilica (inox sajli).

Detaljnije

S90

Aluminijumska žaluzina S90 se sastoji od aluminijumske kasete, mehanizma sa elektromotorom ili reduktorom sa vitlom, alu lamela “S” oblika i vodilica (inox sajli).

Detaljnije

ATLAS

Aluminijumska "blind" žaluzina ATLAS se sastoji od posebno dizajniranih aluminijumskih lamela i vodilica sa mehanizmom za pokretanje elektomotorom, za čuvanje bezbednosti.

Detaljnije