Screen fiberglass zastori

Jedinstvena zaštita screen fiberglass zastorima!
 

Screen fiberglass, kao jedan od materijala novog doba, našao je široku primenu u zaštiti od sunčevog zračenja. Sačinjen od staklenih vlakana i posebnim postupkom pretvoren u transparentno, blackout ili akustično platno, postiže veoma visoke vrednosti u zaustavljanu opasnih UV i IC zraka – preko 90% (100% kod blackout-a).

Otporan na atmosferske uslove, nezapaljiv i trajno antistatičan (ne prlja se), može da se primeni kao zastor sa spoljne strane staklenih površina (najjača zaštita), zastor za zaštitu staklenih krovova i kupola, u obliku tendi, ili kao unutrašnji zastor.

 
Postoji više varijanti fiberglass screen zastora:

UNUTRAŠNJA SCREEN ZAŠTITA

Elegantna, dekorativna, laka za montažu i upotrebu. Za svaki prostor. Maksimalna zaštita od sunca sa silver screen platnom.

Detaljnije

BLACKOUT

Za potpunu intimu, projekciju filma, prijatno spavanje. Blackout zastori za spoljnu i unutrašnju upotrebu, potpuno automatizovani.

Detaljnije

AKUSTIČNI SCREEN

Buka, eho, rezonanca. Akustični screen rešava probleme uz izuzetan vizuelni doživljaj. Zaštita od neželjenih zvučnih frekvencija i sunčevog zračenja u jednom zastoru.

Detaljnije

SPOLJNA SCREEN ZAŠTITA

Potpuna zaštita od sunca, vetra, prašine, insekata. Sačuvati svoj prostor i uštedeti više od 60% novca potrebnog za rashlađivanje.

Detaljnije