Spoljna screen zaštita

Zašto odabrati?

Fasade modernih objekata su, velikim delom ili čak cele, u staklenim površinama. Prodor ogromne količine sunčevog zračenja rezultira zagrevanjem prostorija i brzim oštećenjem mobilijara i stvari od UV zraka ( pogledati odeljak Zaštita od sunca“ za detaljna objašnjenja).

GGT spoljni sistemi zaštite od sunca pružaju maksimalnu zaštitu od UV i IC zračenja, uz istovremeno propuštanje vidljivog dela spektra unutar prostorija. Lepi, svedenih i elegantnih linija, pružaju zadovoljstvo neometanog pogleda na spoljni svet, uz prijatan osećaj hladovine i temperature niže i do 7°C od spoljne. Primenom najnovijih tehničko-tehnoloških dostignuća, ovi sistemi su dobili dodatne, vrlo značajne funkcije, kao što su zaštita od vetra, kiše, grada, insekata... .

Moderna kuća = Pametna kuća.
Svi GGT sistemi mogu da budu opremljeni automatizacijom do nivoa samostalnog upravljanja, praćenja vremenskih uslova i godišnjih doba, i sve to u obliku jednostavnih i jasnih poruka dostavljenih korisniku na ekran bilo kog elektronskog uređaja (računar, tablet, Iphone, Android).